He après de... Pandemic Survival

Des que es celebren a Catalunya intento no perdre'm l'oportunitat de participar en la magnífica experiència d'un campionat de Pandemic Survival. Vaig assistir al classificatori de Llinars del Vallés l'any 2016 i enguany acabo de tornar del de Barcelona, celebrat a Les Corts. Sense sort en totes dues convocatòries.

Pandemic Survival no és més que una modalitat de joc competitiu entre jugadors del genial Pandemic (joc cooperatiu de Matt Leacock aparegut l'any 2008). La manera de jugar competitivament a un joc purament cooperatiu com Pandemic és fent-ho simultàniament i taules contra taules. La partida, de preparació simètrica per a tots els jugadors (amb el mateix denominat "escenari"), es juga amb jutges i torns cronometrats. Guanya la parella que obté més ràpidament les cures per a les quatre malalties que estan devastant la població mundial o, en el seu defecte, aquella que més torns aguanti.


Teaser oficial de Z-Man pels campionats als Estats Units
Resum de com s'ho van passar els del Club Stratagemma a Florència

Miquel Jornet

Vaig salvar la Marcy i terraformar Mart. Ara parlo de jocs aquí i com a corresponsal de VIS LUDICA. Adiccions conegudes: el te matcha, cursar MOOCs exòtics i les converses amb la meva filla Nahikari.

miqueljornet.com
Gavà (Catalunya) | Antzuola (Euskal Herria)

Comentaris amb tecnologia Disqus